Prijava za starše
 
 

     MOL     Zelena prestolnica     Predstavitev vrtca        Ekošola     Zdravje v vrtcu 

 
 
 

Enota Tinkaraa
Pečnikova ulica 11
Oddelki v starosti 1 - 6 let: 10

Pomočnica ravnateljice:
Petra Andročec Maček
Tel.: 01 /51 33 440 gsm: 051 671 912
petra.androcec@guest.arnes.si

Telefonska številka za odjavo prehrane: 

051 686 172

Če starši obvestijo vrtec do devete ure o otrokovi odsotnosti, vrtec zniža ceno programa za stroške neporabljenih živil z naslednjim dnem. 

 
 
 

Vrtec Mojca

SEDEŽ UPRAVE
Levičnikova ulica 11
Ljubljana
T: 01 / 51 33 410
F: 01 / 51 33 420
E: vrtec.mojca@guest.arnes.si

Uradne ure uprave:
pon - pet od 7:00 - 15:00

 
 
 

Enota Tinkara

Vrtec Tinkara je hiša, v kateri so igralnice in hodniki na vse strani, veliko čudovitih risbic in drugih izdelkov otrok.

Sliši se petje, zvok kitare, flavte, smeh otrok in odraslih. Otroci se počutijo sprejete in varne, ker v naši hiši domujejo veselje, toplina in prijaznost.

Otroški glasovi od vsepovsod, prijazni pogledi. Otroci so v kotičkih, igralnicah in hodnikih. Ustvarjajo in se igrajo z mivko, vodo, tulci, blazinami, škatlami, storži in drugimi materiali.

Dejavnosti so zastavljene tako, da otroke spodbujajo k sodelovanju, jih navajajo na možnost izbire, k sprejemanju odločitev ter na delitev odgovornosti.

Naša vrata se odpirajo na travnato igrišče, kjer potekajo različne dejavnosti za razvijanje gibalnih spretnosti otrok. Bližina gozda in travnikov nam omogoča pristen stik z naravo, ki je pomemben vir črpanja znanj, pridobivanja izkušenj in ustvarjanja zdravega, varnega življenjskega okolja in navad.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.