Prijava za starše
 
 

     MOL     Zelena prestolnica     Predstavitev vrtca        Ekošola     Zdravje v vrtcu 

 
 
 

Vrtec Mojca

SEDEŽ UPRAVE
Levičnikova ulica 11
Ljubljana
T: 01 / 51 33 410
F: 01 / 51 33 420
E: vrtec.mojca@guest.arnes.si

Uradne ure uprave:
pon - pet od 7:00 - 15:00

 
 
 

Projekti

Projekti, ki jih izvajamo, so opredeljeni v letnem delovnem načrtu vrtca. Projekte vodijo strokovni delavci vrtca v sodelovanju z zunanjimi sodelavci in s starši.

TURIZEM IN VRTEC  je turistični projekt, v okviru katerega najmlajši v vrtcih odkrivajo znamenitosti svojega kraja. Poteka pod okriljem Turistične zveze Slovenije, ki spodbuja različne načine in poti za poznavanje znamenitosti svojega kraja in orientiranosti v prostoru.

PASAVČEK je projekt, ki ga koordinira Svet za preventivo in vzgojo v cestnem prometu pri Javni agenciji Republike Slovenije za varnost prometa, ki temelji na pozitivnih spodbudah in dobrem zgledu tako vzgojiteljev, kot tudi staršev. Osnovni namen projekta je spodbujanje pravilne uporabe otroških varnostnih sedežev ter varnostnih pasov med vožnjo.

SIMBIOZA GIBA je nacionalni projekt ozaveščanja in spodbujanja k neposredno gibalno športnim aktivnostim vseh generacij in je vseslovenski prostovoljski projekt na področju gibanja in medgeneracijskega sodelovanja. 

NACIONALNI MESEC SKUPNEGA BRANJA  se odvija pod okriljem Bralnega društva Slovenije. Čas, ki ga vzgojitelji ali starši preživimo z otrokom ob branju knjige je zelo dragocen. Otrokom tako zagotavljamo občutek domačnosti, razvijamo bralno kulturo in odnos do knjige ter kvalitetno preživljanje časa, ko smo skupaj. Branje nas tesno poveže z besedilom in je najboljša vaja za utrjevanje in izboljšanje pisanja, poslušanja in govora. Je ključni dejavnik za otrokov vsesplošni razvoj. Poleg razvoja govora in otrokovega mišljenja branje pomembno vpliva tudi na socialne odnose, saj se otrok ob skupnem branju seznanja z oblikami vedenja v družbi, izražanjem čustev.

Cilji in vsebine projektov za tekoče šolsko leto so razvidni iz letnega delovnega načrta ter akcijskih načrtov in poročil.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.