Prijava za starše
 
 

     MOL     Zelena prestolnica     Predstavitev vrtca        Ekošola     Zdravje v vrtcu 

 
 
 

Vrtec Mojca

SEDEŽ UPRAVE
Levičnikova ulica 11
Ljubljana
T: 01 / 51 33 410
F: 01 / 51 33 420
E: vrtec.mojca@guest.arnes.si

Uradne ure uprave:
pon - pet od 7:00 - 15:00

 
 
 

Zdravje

Skrb za zdravje in dobro počutje otrok v vrtcu je pomembna naloga vseh zaposlenih v vrtcu. Z zdravstveno-higienskim režimom skrbimo za čisto, varno in zdravo bivalno okolje in pri tem upoštevamo veljavne zakonske predpise in priporočila strokovnih institucij.

Zdravje otrok krepimo z zdravo prehrano, gibanjem na svežem zraku in prezračevanjem, s primerno mikroklimo prostorov, s skrbjo za osebno higieno in z rednim dnevnim vzdrževanjem higiene prostorov.

Skrbimo za stalno strokovno izobraževanje zaposlenih, spremljamo zdravstveno stanje otrok in izvajamo preventivne ukrepe na področju širjenja nalezljivih bolezni.

V vrtec sodijo samo zdravi otroci, zato je dajanje kakršnekoli terapije v vrtcu kontraindicirano (razen pri otrocih z zdravstvenimi posebnostmi).

Bolan ne sodi v vrtec, pa ne le zato, ker lahko širi bolezen in okuži svoje vrstnike, ampak predvsem zato, ker potrebuje počitek, mir, pozornost in skrbno nego, ki jo v vrtcu ne more biti deležen v zadostni meri.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.