Prijava za starše
 
 

     MOL     Zelena prestolnica     Predstavitev vrtca        Ekošola     Zdravje v vrtcu 

 
 
 

Vrtec Mojca

SEDEŽ UPRAVE
Levičnikova ulica 11
Ljubljana
T: 01 / 51 33 410
F: 01 / 51 33 420
E: vrtec.mojca@guest.arnes.si

Uradne ure uprave:
pon - pet od 7:00 - 15:00

 
 
 

Sklad vrtca

 

Sklad vrtca Mojca je leta 2003 na predlog Sveta staršev ustanovil Svet vrtca.

Namen Sklada je financiranje dejavnosti, ki podpirajo izvedbo dodatnih vzgojno izobraževalnih vsebin v vrtcu in bogatijo vzgojno izobraževalni program vrtca ter na ta način pripomorejo k večjemu zadovoljstvu otrok in kakovosti bivanja otrok v vrtcu ter pomoč pri financiranju zimovanja in letovanja otrok iz socialno ogroženih družin.

Sklad pridobiva sredstva, ki se porabijo za namen, za katerega so bila zbrana, iz prispevkov staršev, donacij, z lastno dejavnostjo in iz drugih virov. Sredstva za financiranje dejavnosti se vodijo na posebnem računu za vsako enoto posebej, sredstva za financiranje zimovanja in letovanja otrok iz socialno ogroženih družin pa se vodijo na posebnem računu socialnega sklada, skupno za vse enote vrtca.

Sredstva za financiranje dejavnosti se zbirajo na TRR 01261 -6030637829 - sklicna številka enote oz. socialnega sklada:

  • Mojca, Rožle: 01,
  • Kekec: 04,
  • Muca: 03,
  • Tinkara: 02,
  • Socialni sklad: 08.

Zbrana sredstva se porabijo po sklepu upravnega odbora Sklada in skladno z Zakonom o javnih naročilih.

Upravni odbor Sklada si pridržuje pravico, da v izrednih okoliščinah sam presodi prioriteto in ustreznost kriterijev za dodelitev sredstev in po potrebi opredeli začasni, ustreznejši kriterij (npr. nepredvidljivi upad dohodka ali izredni nujni stroški, ki so nastali največ dva meseca pred izvedbo letovanja oziroma zimovanja).

Sorazmerni delež je odvisen od števila vlog in razpoložljivih sredstev. Prednost pri dodeljevanju sredstev imajo tisti otroci, ki v tekočem šolskem letu še niso izkoristili pomoči iz socialnega sklada.

Vlogo za sofinanciranje zimovanja je potrebno oddati na predpisanem obrazcu, ki ga dobite pri strokovnih delavcih na oddelku ali na spletni strani vrtca, na Sklad vrtca do predpisanega roka. Izjeme so dovoljene v izrednih okoliščinah.

Vabimo vas, da nam pomagate pri zbiranju sredstev. O vseh akcijah vas bomo sproti obveščali na spletni strani vrtca v rubriki Aktualno (zbiralne akcije papirja, prodaja izdelkov, voščilnic, srečelovi). Veseli smo tudi vseh donacij in prispevkov staršev. O delovanju Sklada, zbranih in porabljenih sredstvih Sklada vas bomo seznanjali preko spletnih strani pod rubriko aktualno/starši, preko oglasnih desk in roditeljskih sestankov.

 
 
 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.