Prijava za starše
 
 

     MOL     Zelena prestolnica     Predstavitev vrtca        Ekošola     Zdravje v vrtcu 

 
 
 

Vrtec Mojca

SEDEŽ UPRAVE
Levičnikova ulica 11
Ljubljana
T: 01 / 51 33 410
F: 01 / 51 33 420
E: vrtec.mojca@guest.arnes.si

Uradne ure uprave:
pon - pet od 7:00 - 15:00

 
 
 

Predstavitev vrtca

Vrtec MOJCA je bil kot javni zavod za vzgojo in varstvo ustanovljen leta 1978. S svojo dejavnostjo zadovoljuje potrebe po vzgoji in varstvu predšolskih otrok predvsem na območju Kosez, Dravelj, Draveljske gmajne in Podutika.

certifikatom Kakovost za prihodnost vzgoje in izobraževanja potrjujemo, da imamo v vrtcu vzpostavljen sistem vodenja kakovosti, ki nas sistematično vodi k nenehnemu izboljševanju našega vzgojno izobraževalnega življenja in dela. Model Kakovost za prihodnost vzgoje in izobraževanja, ki poteka pod okriljem Slovenskega inštituta za kakovost in meroslovje, je namenjen zagotavljanju kakovosti na področju vzgoje in izobraževanja. Predstavlja nam enega od načinov za vzpostavitev pogojev, ki vrtcu omogočajo hitrejše prilagajanje sodobnemu okolju. Edinstven je v tem, da je zelo praktično naravnan in v aktivnosti za izboljšave vključuje vse zaposlene. Pri delu uporabljamo Demingov PDCA krog nenehnega izboljševanja, ki pravi: “Karkoli delamo, se vnaprej dogovorimo, dogovore izvajamo, spremljamo uspešnost izvajanja dogovorov in ugotavljamo ter določamo, kaj in kako bomo v prihodnosti delali bolje.”

Namen projekta Ekošola kot način življenja je uvajanje otrok v ekologijo, spodbujanje otrokovih pozitivnih čustev do okolja in narave, razvijanje občutljivosti za posege v okolje ter spodbujanje k iskanju rešitev za okoljske probleme.

Ustanoviteljica Vrtca Mojca je Mestna občina Ljubljana.

Predstavitveni video Ljubljane 

Vedno zelena Ljubljana

Načrtuj pot do nas z LPP

 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.