Prijava za starše
 
 

     MOL     Zelena prestolnica     Predstavitev vrtca        Ekošola     Zdravje v vrtcu 

 
 
 

Vrtec Mojca

SEDEŽ UPRAVE
Levičnikova ulica 11
Ljubljana
T: 01 / 51 33 410
F: 01 / 51 33 420
E: vrtec.mojca@guest.arnes.si

Uradne ure uprave:
pon - pet od 7:00 - 15:00

 
 
 

Koledar utrinkov

 
junij 2024
P T S Č P S N
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
 
 

Utrinki

 
 • Enota Mojca

  Za vrati vrtcev Mojca in Rožle sta doma prijaznost in toplina, ki otrokom ob vključitvi pomagata, da se hitro počutijo sprejete in varne. Negotovost, ki spremlja otroke in starše ob vstopu v vrtec, se kmalu spremeni v zaupanje, ki raste in se bogati skozi obdobje, ko otroci obiskujejo vrtec.
  Več »
   
   
 • Enota Rožle

  Odmaknjenost od mestnega hrupa nam omogoča, da veliko časa prebijemo v naravi in z naravo, da raziskujemo, opazujemo in uživamo v gibalnih aktivnostih. Spoznavamo običaje, ki se prenašajo iz roda v rod in tisti del obstoječe kulture, ki se razvija tako, da se otroci učijo od otrok.
  Več »
   
   
 • Enota Kekec

  Vrtec Kekec se nahaja neposredno ob osnovni šoli Dravlje, na meji med starimi Dravljami in novo stanovanjsko sosesko. Življenje v Kekcu je polno najrazličnejših doživetij - veliko se igramo, pojemo, ustvarjamo, se veselimo, telovadimo, hodimo v naravo, itd.
  Več »
   
   
 • Enota Muca

  Izziv časa in razmere, v katerih živimo, so pomembne spodbude za dopolnjevanje obstoječega in iskanje novega. Otroška duša je najbolj ranljiva. V vrtcu se trudimo spoštovati otrokovo osebnost, njegovo doživljanje sveta in danosti, s katerimi se je rodil.
  Več »
   
   
 • Enota Tinkara

  Vrtec Tinkara je hiša, v kateri so igralnice in hodniki na vse strani, veliko čudovitih risbic in drugih izdelkov otrok. Sliši se petje, zvok kitare, flavte, smeh otrok in odraslih. Otroci se počutijo sprejete in varne, ker v naši hiši domujejo veselje, toplina in prijaznost.
  Več »
   
   
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.