Vrtec Mojca

SEDEŽ UPRAVE
Levičnikova ulica 11
Ljubljana
T: 01 / 51 33 410
F: 01 / 51 33 420
E: vrtec.mojca@guest.arnes.si

Uradne ure uprave:
pon - pet od 7:00 - 15:00

 
 
 

Projekti

Projekti, ki jih izvajamo, so opredeljeni v letnem delovnem načrtu vrtca. Projekte vodijo strokovni delavci vrtca v sodelovanju z zunanjimi sodelavci in s starši.

ETIKA IN VREDNOTE V VZGOJI IN IZOBRAŽEVANJU  je projekt, ki ozavešča in motivira otroke za odločanje in obnašanje, ki temelji na etiki, vrednotah in znanju.

Z IGRO DO PRVIH TURISTIČNIH KORAKOV je projekt, ki se izvaja pod okriljem Turistične zveze Slovenije in Skupnosti vrtcev Slovenije z namenom odkrivanja in spoznavanja domačega kraja ter njegove kulturne dediščine.

PASAVČEK je projekt, čigar osnovni namen je spodbujanje pravilne uporabe otroških varnostnih sedežev ter varnostnih pasov med vožnjo.


Cilji in vsebine projektov za tekoče šolsko leto so razvidni iz letnega delovnega načrta ter akcijskih načrtov in poročil.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.