Prijava za starše
 
 

     MOL     Zelena prestolnica     Predstavitev vrtca        Ekošola     Zdravje v vrtcu 

 
 
 

Zaposlitev preko javnega razpisa MIZŠ

Zaposlitev preko javnega razpisa MIZŠ

24.03.2021

V Vrtcu Mojca imamo preko javnega razpisa Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport, »Prva zaposlitev na področju vzgoje in izobraževanja 2021, zaposlene 3 pomočnike vzgojitelja - začetnike za polni delovni čas. Razpis sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada. Namen tega razpisa in zaposlitve je načrtovano, organizirano in strokovno vodeno praktično usposabljanje pomočnikov vzgojiteljev in jih pripraviti za opravljanje strokovnega izpita.
S pomočnikom vzgojitelja - začetnikom se sklene pogodba o zaposlitvi za polni delovni čas na razpisanem projektnem delovnem mestu za obdobje od 1. 11. 2020 do 31. 3. 2021. Po izteku te pogodbe pa se bo delovno razmerje nadaljevalo s sklenitvijo nove pogodbe o zaposlitvi in sicer za obdobje vsaj enega meseca, to je do 30. 4. 2021.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.