Prijava za starše
 
 

     MOL     Zelena prestolnica     Predstavitev vrtca        Ekošola     Zdravje v vrtcu 

 
 
 

Odložitev šolanja

Odložitev šolanja

22.02.2021

Spoštovani starši!

V mesecu februarju 2021 ste v osnovno šolo vpisali svojega otroka.

Če ste v šoli oddali vlogo za odložitev šolanja in bo vaš otrok še eno leto vključen v naš vrtec, vas prosimo, da nas o tem obvestite, da bomo zadržali prosto mesto za prihodnje šolsko leto.

Otroci z odloženim šolanjem bodo vključeni v oddelke, kjer bodo prosta mesta (predvidoma v skupine, kjer so otroci rojeni v letu 2017). V primeru večjega števila otrok, ki bodo imeli odloženo šolanje, bomo oblikovali oddelek otrok rojenih v letu 2015 v eni od naših enot.

Informacijo o odložitvi šolanja nam prosim posredujte najkasneje do 10. marca 2021 na telefon 01 51 33 463/ 051 634 038 (Darja Babič) ali e-pošto: darja.babic@guest.arnes.si oziroma na telefon 01 51 33 410 (Lili Jamnik) ali na e-pošto: vrtec.mojca@guest.arnes.si

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.