Prijava za starše
 
 

                             

 
 
 

Delovanje vrtca po 1.6.2020

Delovanje vrtca po 1.6.2020

29.05.2020

Spoštovani starši,

na podlagi okrožnice MIZŠ ter dopisa NIJZ vas seznanjamo s ključnimi informacijami glede delovanja vrtca po 1. 6. 2020.

Od 1. 6. 2020 dalje oddelki vrtcev delujejo v skladu z veljavnimi normativi, ki jih določajo predpisi s področja predšolske vzgoje. Ponovno bo organizirano jutranje in popoldansko dežurstvo, kot smo ga imeli pred izrednimi razmerami. Tudi poslovni čas enot bo ponovno tak, kot je veljal pred zaprtjem vrtca.

Starši, ki ste se iz različnih vzrokov odločili, da otrok v vrtec še ne vključite/pripeljete, ste oproščeni plačila do 30. 6. 2020. Če bo v tem času otrok v vrtcu prisoten le določeno število dni, ostale dneve pa ne, boste starši za čas odsotnosti otroka iz vrtca oproščeni celotnega plačila (in ne le za stroške neporabljenih živil).

Še naprej bomo dosledno izvajali priporočene ukrepe NIJZ ter s tem pripomogli k čim manjši verjetnosti širjenja okužb. Kot ključni ukrep v ospredju ostaja zagotavljanje zadostne fizične distance, dosledno izvajanje higienskih ukrepov in samostojno delovanje oddelkov tekom dneva. Osnovno vodilo ostaja, da v vrtec pridejo le zdravi otroci in zaposleni.
Prosimo vas, da tisti starši, ki boste otroka pripeljali v vrtec prvič po epidemiji, s seboj prinesete podpisano izjavo, ki ste jo prejeli po elektronski pošti.

Vzdušje po vrnitvi v vrtec je bilo v teh dneh optimistično in igrivo. Veselimo se, da se nam bodo v ponedeljek pridružili tudi otroci, ki so bili v mesecu maju še doma.


Vodstvo vrtca

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.