Prijava za starše
 
 

                             

 
 
 

Ponovno v vrtec

Ponovno v vrtec

14.05.2020

Vsak dan je nov začetek.

Pozabi na to, kar bi lahko bilo

in se prepusti temu, kar je lahko.

 

Končno smo dočakali dan, ko se bodo vrata našega vrtca spet na široko odprla. Vzgojiteljice so vas že obvestile o odprtju vrtca 18. maja 2020 in vas seznanile s preventivnimi ukrepi, ki bodo pripomogli k temu, da vsi ostanemo zdravi. Vsaka skupina otrok bo zaključena celota, združevanja med oddelki ne bo. Zaradi organizacije dela v času epidemije smo poslovni čas vrtca skrajšali na 9 ur dnevno (7h-16h).

Z namenom, da se otroci po dolgi odsotnosti čimbolj sočutno ponovno uvedejo v vrtec, bomo veliko časa namenili prosti medvrstniški igri in gibanju v naravi. Z zagotavljanjem varnega in toplega okolja bomo dali prostor različnim občutkom in čustvom, ki so se mora porodila v času, ko smo bili primorani ostati doma. Upamo, da nam bo vreme naklonjeno in da bomo lahko veliko časa preživeli v neposredni okolici vrtca ter v naravi opazovali, raziskovali in se igrali.

Mnogi nam sporočate, da otroci že močno pogrešajo vrtec, vrstnike in vzgojiteljice. Tudi mi se veselimo, da se ponovno srečamo in napolnimo enote s smehom, radovednostjo in ustvarjalnostjo.

Vodstvo vrtca

 

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.