Prijava za starše
 
 

                             

 
 
 

RAZPIS: PRVA ZAPOSLITEV NA PODROČJU VIZ

RAZPIS: PRVA ZAPOSLITEV NA PODROČJU VIZ

05.09.2019

                                                                                                                

 Rezultat iskanja slik za ministrstvo za izobraževanje

 

Vrtec Mojca je bil izbran na javnem  razpisu Prva zaposlitev na področju vzgoje in izobraževanja 2019, v sklopu A-PVZ na Ministrstvu za izobraževanje, znanost in šport. Namen projekta je izvajanje operacije evropske kohezijske politike v programskem obdobju 2014 -2020. Na projektnih delovnih mestih smo zaposlili 3 vzgojiteljice predšolskih otrok - pomočnice vzgojiteljic, ki se usposabljajo in pridobivajo delovne izkušnje, v  času od 1 .5 .2019 do 30. 9. 2019. Zaposlene so v enotah Mojca, Muca in Kekec.  Po opravljenih urah, ki so zahtevane za opravljanje strokovnega izpita,  pomočnice vzgojiteljice začetnice pristopijo k opravljanju strokovnega izpita. Po zaključku projekta jih moramo  zaposlili še najmanj od 1. 10. 2019 do 31. 10. 2019.

S tem projektom, se mladim brezposelnim omogoči  opravljanje strokovnega izpita, ki je pogoj za zaposlitev na področju vzgoje in izobraževanja.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.