Razpis MIZŠ: Prva zaposlitev

Razpis MIZŠ: Prva zaposlitev

11.01.2018

Preko javnega razpisa MIZŠ "Prva zaposlitev" je 31. 12. 2017  zaključil delo pomočnik vzgojitelja začetnik - PVS A, ki je bil zaposlen od 1. 8. 2017. Po zaključku  dela po javnem razpisu je kandidatu potrebno omogočiti  v vrtcu zaposlitev še vsaj za en mesec na delovnem mestu pomočnik vzgojitelja ali na drugem delovnem mestu za polni ali krajši delovni čas. Kandidat si je z delom v vrtcu pridobil izkušnje s področja predšolske vzgoje, kar mu bo omogočalo večjo zaposljivost na trgu delovne sile. 

Od 1.1.18 do 31.5.2018 pa poteka že druga operacija MIZŠ "Prva zaposlitev" pomočnika vzgojitelja začetnika – PVS B. V našem vrtcu imamo preko omenjenega razpisa trenutno zaposlene 3 pomočnike vzgojitelja, ki so v enotah Mojca, Muca in Tinkara.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.